Prof.Dr.Atılgan Erözkan

Prof.Dr. Atılgan ERÖZKAN

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında lisans ve yüksek lisans eğitimini İnönü Üniversitesinde, doktora eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesinde tamamlamıştır. 2005 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde Yardımcı Doçentliğe, 2012 yılında Doçentliğe atanmıştır. Çalışma alanları arasında  bağlanma stilleri, red  duyarlığı, kaygı duyarlığı, sosyal kaygı, mükemmeliyetçilik ve kişilerarası problem çözme becerileri yer almaktadır. ERÖZKAN’ın ulusal ve uluslararası indekslerde yer alan çok sayıda makalesi, ulusal ve uluslararası kongrelerde sunulmuş bildirileri, kitap yazarlığı, kitap editörlüğü, kitap içerisinde bölüm yazarlıkları, ulusal ve uluslararası dergilerde editörlükleri bulunmaktadırHalen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık anabilim dalında öğretim üyesi ve Eğitim Bilimleri Enstitüsünde yönetici olarak akademik hayatını sürdürmektedir.